Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Wie zijn wij ?

Op de kade van Maasbracht, de grootste binnenhaven van Nederland is Fransbergen Trading & Shipping B.V. gevestigd. In Zulte is onze Belgische dochteronderneming onder de naam Fransbergen Belgium N.V. gevestigd.
Ons unieke totaalconcept in weg- en watertransport is al ruim twintig jaar een succesformule gebleken. Bevrachting in de ruimste zin van het woord.

De filosofie van Fransbergen Trading & Shipping B.V. vindt zijn oorsprong in een scheepvaartervaring die dateert van het begin van de vorige eeuw.
We weten dus waar we over praten.

In een economie die steeds hogere eisen stelt aan snelle en doordachte logistiek wijst Fransbergen Trading & Shipping B.V. u de weg. De juiste, de snelste én de goedkoopste weg.

Vervoer over water: prijs- én milieubewust vervoeren !

U hoeft geen rekenwonder te zijn om te becijferen dat voor grote volumes, transport op maat via het water een adequate en prijstechnisch perfecte oplossing is. Wist u dat een "enkeltje Maastricht- Rotterdam" via de waterweg achtmaal goedkoper is dan over de asfaltweg? Het niet meer weg te denken milieutechnische voordeel is een andere, meer dan positieve, pré.
Dankzij ons unieke totaalconcept in weg- en watervervoer bereiken we altijd uw voordeur. Door onze jarenlange ervaring leveren we steeds een antwoord met een deskundig advies bij uw bevrachtingsvraag.

Nationale- en internationale regelgeving worden volgens de meest actuele normen toegepast. Niet voor niets is ons bedrijf ISO 9001 & GMP+ gecertificeerd!

Fransbergen Trading & Shipping B.V. denkt in oplossingen, niet in problemen!

Onze uitgebreide vloot voldoet aan elke vraag.

Onze ruime outillage garandeert een vervoersmogelijkheid die op uw vraag is toegesneden. U heeft de keuze!
Naast 9 eigen duwbakken en 9 duwboten, plus het gebruik van een aantal huurboten en -duwbakken beschikt Fransbergen Trading & Shipping B.V. over moderne kraantechnieken die een snelle overslag tot een peulenschilletje maken. Vrachtschepen, geschikt voor bulk-, container-, en stukgoedvervoer maken onze vloot compleet.
Zorgvuldig geselecteerd en opgeleid personeel zorgt dat onze bedrijfsfilosofie van u een tevreden klant maakt.